okładka zastępcza

Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1

Jabłecka, Jadwiga, Zaworska, Anna

Rok wydania: 2005.

Technologia żywności, Podręcznik

Autor
Jabłecka, Jadwiga
Zaworska, Anna
Tytuł
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1
ISBN
83-89654-39-3 (całość)
83-89654-40-7 (cz. 1)
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi²,
Rok wydania
2005.
Numer wydania
Wyd. 2.
Objętość
90, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
UKD
664(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
020
%a 8389654393
020
%a 8389654407
080
%a 664(075.3.053.7)
100
%a Jabłecka, Jadwiga
245
%a Podstawy przetwórstwa żywności. %n Cz. 1 /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Poznań : %b Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², %c 2005.
300
%a 90, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
490
%a Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
500
%a Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Zaworska, Anna
920
%a 83-89654-39-3 (całość)
920
%a 83-89654-40-7 (cz. 1)